Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Τα περιθώρια στενεύουν για την Γιάννα!!

Για το μεγάλο μυστικό, το όνειρο ζωής της Γιάννας Αγγελοπούλου, γράφει ο Αποδυτηριάκιας…
Γιάννα Αγγελοπούλου. Αυτό που τέλειωσε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν η προπόνηση. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Η κυρία είναι εδώ. Πάντα ήταν εδώ. Κι όλους τους βλέπει σα σκνίπες. Για τίποτα περισσότερο. Καναλάρχες, εκδοτάρχες, εκπομπάρχες, κομματάρχες, από αρχηγούς και πάνω. Και δεν έχει πει την τελευταία κουβέντα.
Αισθάνεται νέα. Και είναι . Γοητευτική. Είναι, όπως και δαιμονική. Χαρτί ατέλειωτο, να φάνε κι οι κότες. Να, όμως, που κάτι της λείπει . Και το θέλει πολύ.
Είναι εύκολο αυτό που έχει βάλει στο σημάδι και διατεθειμένη να ρίξει όλη τη δύναμη πυρός από το οπλοστάσιο της. Πολύ πιο εύκολο απ’ αυτό που είχε καταφέρει το 1997 και το 2004.
Αυτή, η Γιάννα πήρε τους Ολυμπιακούς πριν από 16 χρόνια κι αυτό σημαίνει ότι βγήκε όρθια μέσα από τα πιο σκοτεινά και δηλητηριώδη δωμάτια της παγκόσμιας διαπλοκής. Κι αυτή, η Γιάννα, διοργάνωσε τους αγώνες το 2004.
Πόσα χρόνια ακόμα μπορεί να περιμένει;


Μοναδικός αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα ‘ναι το «υπόλοιπον» του Ολυμπιακού, γράφει ο apodytiriakias.gr

Κάτω από την πίεση του κόσμου του ΠΑΟΚ για κάτι πιο δυνατό, πιο υψηλό, ο φουκαράς ο Μπατατούδης δεν είχε διστάσει να καλέσει τον Στράτο Γιδόπουλο και να του παραδώσει την ομάδα. Άνθρωπος της νύχτας και της μπάλλας ο παληός τερματοφύλακας είχε πάρει πρωτάθλημα με την ΑΕΚ από τον μετακοσκωτικό Ολυμπιακό, αλλά και τον Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη.

Με το ξεκίνημα της σαιζόν γενικός δερβέναγας στον ΠΑΟΚ ο Γιδόπουλος έρριξε το σύνθημα. Αυτό που ήθελε η εξέδρα. Πάμε για πρωτάθλημα! Και το είχε πει ο βαρύμαγκας ο Στράτος για να ανεβάσει το ηθικό των παοκτσήδων.

Ο Ιβάν Σαββίδης το είπε και το εννοεί. Κι όχι για επικοινωνιακούς λόγους. Πάμε για πρωτάθλημα, το είπε έτσι, το είπε και αλλοιώς ο Ρώσος, διότι θαρρεί πως ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ. Γιατί, όχι. Στο φινάλε ποιο είναι το νόημα της εμπλοκής του Ιβαν του τρομερού στον ΠΑΟΚ αν δεν κάνει πρωταθλητισμό στα ίσα με τον μοναδικό πλέον αντίπαλό του, τον Ολυμπιακό.

Για να είμαστε σωστοί, έστω ολίγον αυστηροί, αντίπαλος του φιλόδοξου την προσεχή σαιζόν ΠΑΟΚ δεν είναι ο κανονικός, ο πλήρης Ολυμπιακός, αλλά κάποιο «υπόλοιπον» του Ολυμπιακού.

Επί Μπατατούδη, Γιδόπουλου ο ΠΑΟΚ έχει απέναντι του ομαδάρες. Την αεκάρα, την παναθηναϊκάρα, κι όλες τις ομάδες καλύτερες από ολυμπιακάρα, αρειανάρα μέχρι Ξάνθη, Πανιώνιο, ΟΦΗ και σια. Σήμερα τι υπάρχει;

Από τη μια είναι ο Ολυμπιακός, που πάντα κουβαλά το βάρος, την «υποχρέωση» να «δικαιώσει» τα πρωταθλήματα που παίρνει στην Ελλάδα με μια πορεία διάκρισης στο τσάμπιονς ληγκ. Από την άλλη, αντίπαλοι του ΠΑΟΚ είναι ο Αστέρας, ο Ατρόμητος, ο Πανθρακικός, τα Γιάννενα. Κάποια άλλη ομάδα; Ε, πάντα υπάρχει και κάποια άλλη.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: