Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Νταβίντ Λουίς: «Έτσι έκοψα το σουτ του Πέδρο»

Για το «κόψιμο» στο σουτ του Πέδρο μίλησε ο αμυντικός της Τσέλσι, Νταβίντ Λουίς, λέγοντας πως είναι μεγάλος φαν του Ισπανού και ήξερε ακριβώς τι κίνηση θα κάνει.

Νταβίντ Λουίς: «Έτσι έκοψα το σουτ του Πέδρο»
Μία από τις πιο κομβικές στιγμές του τελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Βραζιλία και Ισπανία, ήταν η αποσόβηση ενός σίγουρου τέρματος των «ρόχας».

Συγκεκριμένα, στο 40ο λεπτό με το σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων, η Ισπανία κατάφερε να γίνει άκρως απειλητική, όταν ο Χουάν Μάτα βρήκε ανοιχτό γήπεδο, το εκμεταλλεύτηκε και πάσαρε στην απέναντι πλευρά εκεί που ο Πέδρο ήταν μόνος του και μόνο μία…. ανάσα από την ισοφάριση.

Ωστόσο, ο Νταβίντ Λουίς με ένα υπέροχο τάκλιν κράτησε το μηδέν στην άμυνα και ίσως γλίτωσε τη «σελεσάο» από τα χειρότερα.

Μιλώντας γι’ αυτή του την ενέργεια, ανέφερε:

«Προσπάθησα να κόψω την πάσα του Μάτα, αλλά δεν κατάφερα να φτάσω στη μπάλα. Ήξερα πώς να διαβάσω την κίνηση του Πέδρο γιατί τον ξέρω καλά, είμαι μεγάλος θαυμαστής του και γνώριζα πως θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τερματοφύλακα. Γνώριζα επίσης με ποιον τρόπο θα κλείσει την εστία του ο Σέζαρ και αμέσως έτρεξα στην απέναντι γωνία».

Δείτε τη φάση:




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: