Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Λάζαρ: «Να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη»

Τον στόχο της επόμενης σεζόν έθεσε ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος χαφ τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέτος θα παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λάζαρ: «Να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη»
Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ο Κοστίν Λάζαρ ως βασικό στόχο του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόρ.

«Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν και να μπορέσουμε να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο διεθνής Ρουμάνος χαφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοστίν Λάζαρ στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

«Είμαι έτοιμος για να μπω στη νέα σεζόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας πολύ τρέξιμο για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοί οι αγώνες είναι μεγάλη πρόκληση. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα καταφέρουμε».

Για τις διακοπές του:

«Πήγαμε οικογενειακώς στην Πορτογαλία, στη Λισσαβόνα και επισκεφτήκαμε κάποια μέρη εκεί κοντά. Ωραία πόλη, αλλά οι παραλίες δεν ήταν τόσο καλές όσο στην Ελλάδα. Η Χαλκιδική έχει πολύ καλύτερες θάλασσες…».

Για τις αλλαγές στον ΠΑΟΚ:

«Όσο μπορούσα ενημερωνόμουν. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι επέστρεψε στην ομάδα ο Γκαρσία! Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι που θα τον έχω ξανά συμπαίκτη. Ήρθε ένας μεγάλος προπονητής, έγιναν και οι πρώτες μεταγραφές. Μου αρέσει πολύ να βλέπω ότι γίνονται κινήσεις για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την κορυφή. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας! Έχουμε όλα τα εφόδια για να χτυπήσουμε τον τίτλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για τους στόχους που θέτει ο Ιβάν Σαββίδης:

«Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν και να μπορέσουμε να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ και με σοβαρότητα και συνέπεια μπορούμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που έχει τεθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: