Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

«Ο Σαββίδης θέλει να διώξει τα χρέη»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλύβας, για τη σημερινή κατάσταση στην ομάδα και τον Ιβάν Σαββίδη.
«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η σταθερότητα και η σωστή πορεία. Αυτό που γνωρίζω, είναι ότι το οικονομικό κομμάτι, που είναι και δύσκολο αυτή τη στιγμή, ισορροπεί. Δεν απειλείται, δεν κατηγορείται, δεν ψάχνεται. Στη πορεία πιστεύω ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα βρει μπροστά του. Με ικανοποιεί ότι ο κ.Σαββίδης θέλει να διώξει τα χρέη. Προς το παρόν εδώ δεν έχουμε προβλήματα. Για μένα έχει προτεραιότητα να πάει καλά η ομάδα κι όλα τα άλλα θα έρθουν. Ο προπονητής είναι καλοδεχούμενος κι άλλος να ήταν δεν θα με ενοχλούσε. Πρώτα από όλα πρέπει να εξυγιανθεί κι από εκεί και πέρα αυτά είναι τα επόμενα βήματα. Ο ΠΑΟΚ θαέχει καλή πορεία μόλις σταθεί οικονομικά καλά.
Επίσης, θα έχει μεγάλες επιτυχίες μόλις ο κ.Σαββίδης τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις αυτές και βαδίσει στον δρόμο του. Για να γίνει κάτι με τα χρέη θα πρέπει να γίνει νόμος και να μην αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος έχει δει πολλά πράγματα  άκουσε πολλά τα προηγούμενα χρόνια, τώρα είναι  λίγο επιφυλακτικός. Γίνονται προσπάθειες, διότι πραγματικά η ομάδα θέλει να πάει μπροστά. Ο κόσμος είναι  πικραμένος και  απογοητευμένος από τις προηγούμενες καταστάσεις. Πιστεύω ότι ο Ζαγοράκης είχε καλή παρουσία  σε μια κρίσιμη καμπή για τον ΠΑΟΚ, προφανώς βοήθησε να έρθει και ο κ.Σαββίδης. Μιλάω για προηγούμενους επενδυτές που υποσχέθηκαν πολλά αλλά έπραξαν λίγα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Αυτά τα πράγματα πρέπει ο κόσμος να τα δει. Το σωστό είναι ο μεγαλομέτοχος να είναι και πρόεδρος. Είναι μια πάγια αρχή δική μου.
Για να υπάρχει σωστή διοίκηση έτσι πρέπει να γίνει. Είναι μια απόφαση του μεγαλομετόχου, ο ίδιος μπορεί να κρίνει αν ο καθένας πάει καλά στο πόστο του. Όλοι αυτοί αγαπούν την ομάδα πιστεύω ότι βοηθάνε. Το τι προσφέρει ο καθένας δεν μπορώ να το εκτιμήσω αλλά το να υπάρχουν παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ για να γίνουν παράγοντες και να βοηθήσουν είναι καλά άτομα.  Είναι θετικό το ότι αυτή τη στιγμή θα ανεβάσει την ομάδα ψυχολογικά αν κατορθώσει να μπει στους ομίλους. αυτό είναι ευχή όλων των Παοκτσήδων να δούμε την ομάδα στους ομίλους.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: