Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Γιάνκοβιτς: «Μόνο Παναθηναϊκό!»

Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αφήνοντας στην άκρη το όνειρο του ΝΒΑ. Στόχος οι τίτλοι με «τριφύλλι» και Εθνική για τον 23χρονο άσο που ψήφισε Διαμαντίδη αντί Σπανούλη.

Γιάνκοβιτς: «Μόνο Παναθηναϊκό!»
Το ΝΒΑ έγινε της… μόδας μετά την επιλογή του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς, αλλά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν το σκέφτεται επί της παρούσης και δηλώνει αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό.

«Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι ο Παναθηναϊκός, μόλις υπέγραψα συμβόλαιο με την ομάδα και δεν σκέφτομαι τίποτα πέρα από αυτό», δήλωσε ως φιλοξενούμενος της Ακαδημίας μπάσκετ Triple Crown.

Για τη μεταγραφή του στους «πράσινους» ο 23χρονος φόργουορντ είπε: «Ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν συντομότερο στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά τους στόχους της ομάδας είναι να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί και τους τρεις στόχους που αγωνίζεται».

Μεγάλος στόχους έχει, όμως, και με την Εθνική στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά φέτος. «Στόχος είναι το μετάλλιο, η ομάδα διαθέτει πάρα πολλούς καλούς αθλητές και πιστεύω ότι έχει αρκετές πιθανότητες να το καταφέρει».

Στο ερώτημα Διαμαντίδης ή Σπανούλης ψήφισε βάσει… ομάδας. «Είναι ξεχωριστοί παίχτες, επειδή ο ένας είναι συμπαίχτης μου θα διάλεγα αυτόν αλλά θεωρώ πως είναι οι δύο κορυφαίοι παίχτες στην Ευρώπη», απάντησε.

Προ ημερών ο συμπαίκτης του Νίκος Παππάς είπε αστειευόμενος πως θεωρεί εαυτόν καλύτερο από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ήρθε η σειρά του τελευταίου να απαντήσει. «Είμαστε συμπαίχτες οπότε δεν με ενδιαφέρει αν είμαι καλύτερος, γνωρίζοντας όμως τι έχει πει ο Νίκος πριν από λίγες μέρες που βρέθηκε και αυτός εδώ του επιστρέφω την ίδια απάντηση. Αν είναι καλύτερος θα γίνω και εγώ καλύτερος», τόνισε.

Τέλος, όσο για τις συμβουλές που έδωσε στους εκκολαπτόμενους αθλητές; «Το μόνο που θέλω να σας πω είναι πως χωρίς στόχους, θυσίες και πολλή δουλειά δεν γίνεται να πας πουθενά, είτε αυτό έχει να κάνει με το μπάσκετ είτε με οτιδήποτε άλλο», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: