Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

«Μπορεί να ανταποκριθεί ο Σίμονς»

Την πεποίθηση πως ο Σέντρικ Σίμονς μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο άνθρωπος που τον έφερε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης.

«Μπορεί να ανταποκριθεί ο Σίμονς»
Είναι ο πρώτος στην Ευρώπη που πίστεψε στο ταλέντο του και δεν αμφιβάλλει ότι ο Σέντρικ Σίμονς μπορεί να τα καταφέρει στο υψηλότερο επίπεδο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος το 2010 τον έφερε στην Α1 για λογαριασμό της Καβάλας και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία αλλά και το χαρακτήρα του.

«Μόνο θετικά έχω να πω για το χαρακτήρα του. Είναι ένας πολύ συνεργάσιμος αθλητής, που θα υποστηρίξει το παιχνίδι της ομάδας και το πλάνο του προπονητή. Διακρίνεται για την μπασκετική του νοημοσύνη, γεγονός που χαρακτηρίζει όχι μόνο το παιχνίδι του, αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του», δήλωσε στον «Πρωταθλητή» και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, καθώς πέρα από το ΝΒΑ δεν έχει αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο στην καριέρα του. Πρόκειται για μία πρόκληση κι ένα νέο κίνητρο στη διαδρομή του. Θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες να ανταποκριθεί».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: