Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Άντε και καλό ταξίδι…!!

Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ο οποίος από αύριο θα βρίσκεται στην Αυστρία όπου θα «χτιστεί» για τη νέα σεζόν που υπάρχουν υψηλοί στόχοι.

Άντε και καλό ταξίδι…
Με μία προπόνηση ολοκληρώνεται η εν Ελλάδι προετοιμασία του ΠΑΟΚ, αφού από αύριο ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρίσκεται στην Αυστρία όπου ο Χουμπ Στέφενς θα «χτίσει» την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν και οι διεθνείς (Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Λάζαρ, Ιτάντζ), οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει περισσότερες μέρες άδεια από τη διοίκηση λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις εθνικές τους ομάδες.

Οι συγκεκριμένες παίκτες πέρασαν σήμερα ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και θα ταξιδέψουν αύριο με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία.

Στην αποστολή δεν θα είναι Κωνσταντινίδης και Πέλκας, οι οποίοι σήμερα είναι με την Εθνική Νέων στην Τουρκία και σήμερα παίζουν με το Ουζμπεκιστάν για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20.

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές -μετά από την καθιερωμένη προθέρμανση και τις ασκήσεις τεχνικής - έπαιξαν κανονικό διπλό σε ολόκληρο το γήπεδο, χωρίς περιορισμούς επαφών για πρώτη φορά από την έναρξη τη προετοιμασίας. Στο τέλος έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Εν τω μεταξύ, ο Λίαμ Λόρενς δεν προπονήθηκε προληπτικά λόγω ενόχλησης στο πέλμα και ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη. Ο Μιγκέλ Βίτορ πέρασε σήμερα εργομετρικό έλεγχο και για το λόγο αυτό δεν προπονήθηκε.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αυστρία

Χακόμπο, Γλύκος, Ιτάντζ, Γιακουμής, Λίνο, Ποζατζίδης, Κατσικάς, Λόπεθ, Κοσέ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Lazar, Κάτσε, Κατσουράνης, Τζιόλης, Πόζογλου, Πόποβιτς, Δεληγιαννίδης, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Γιάννου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: