Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Από στόμα σε στόμα...!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για το πως... σκέφτονται οι ξένοι παίκτες τις προτάσεις του Παναθηναϊκού σε σχέση με την οικονομική κρίση στον σύλλογο!
Κατ'αρχάς καλό μήνα σε όλες και όλους . Υγεία και χαμόγελο πρέπει να είναι αυτά, που θα έχετε στο μυαλό σας. Οσον αφορά τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό ο Ιούλιος μπήκε με το όχι του Φάλκενμπουργκ. Ενα όχι , που φαινόταν από την ημέρα, που έφυγε ο Ολλανδός μέσος από την Ελλάδα, χωρίς να συμφωνήσει, αφού δεν τα βρήκε με τους «πράσινους» στην καταβολή των δόσεων και στις προκαταβολές. Δεν νομίζω, ότι κάποιοι από εσάς δεν περιμένατε, ότι μπορεί να χαλάσει, οποιαδήποτε μεταγραφή ανά πάσα στιγμή.
Οταν δεν έχεις ρευστό να ρίξεις στο τραπέζι και προσπαθείς με μεγάλη δυσκολία να ξεχρεώσεις και να σωθεί οικονομικά η ομάδα, σίγουρα θα έχεις πολλά όχι από παίκτες και ομάδες. Το χειρότερο και με αφορμή το ναυάγιο με τον Φάλκενμπουργκ είναι, ότι πάει από στόμα σε στόμα στους ξένους παίκτες αυτή η οικονομική δυσκολία, που έχει ο Παναθηναϊκός. Αυτό που συνέβη σήμερα με τον Φάλκενμπουργκ, μπορεί αύριο να συμβεί με τον οποιονδήποτε παίκτη , με τον οποίο συζητάει ο Παναθηναϊκός.
Οταν οι ξένοι παίκτες ακούνε για την κρίση στην Ελλάδα και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και άλλων ελληνικών ομάδων, για να έρθουν να υπογράψουν θέλουν να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους. Και αυτό γίνεται με σημαντική προκαταβολή, αλλά και γρήγορες δόσεις.
Αν δεν τα πάρουν αυτά δύσκολα λένε το ναι. Ο Μπαϊράμι μέχρι σήμερα αποτελεί την εξαίρεση, που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Εύχομαι  τελικά ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να κάνει τις μεταγραφές, που έχει στόχο. Φοβάμαι, όμως, ότι θα κάνει λιγότερες από αυτές, που πρέπει με βάση το πλάνο που έχει ,και αυτές θα γίνουν με καθυστέρηση. Σίγουρα το γεγονός ότι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ομάδας είναι στις 17 Αυγούστου είναι το μόνο καλό για τον Παναθηναϊκό, που φεύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με μία αποστολή γεμάτα πιτσιρίκια, μόλις μία μεταγραφή και με ελάχιστους έμπειρους παικτες...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: