Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Σάκη, μεγάλη πόρτα θα διαβείς

Ξέρει τι κάνει... Κρατάει πόρτα για τον χειμώνα. Οχι πως το καλοκαίρι τον... χαλάει.
Τουναντίον, τον εξυπηρετεί, καθώς θα φτιάξει την ομάδα όπως εκείνος ξέρει. Και επιθυμεί, βεβαίως. Κι αν είναι πόρτα μεγάλη, ακόμα καλύτερα...
Το «μεγάλη πόρτα θα διαβείς» στον Σάκη Τσιώλη δεν του το είπε κάποια καφετζού ή χειρομάντισσα, αλλά ένας που μπορεί να παίξει... μπάλα στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Που δύναται να πει μια κουβέντα παραπάνω. Και το σημαντικότερο, στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο λόγος του μετράει.
Ναι, το γνωρίζω ότι ο 54χρονος προπονητής, που αύριο έχει γενέθλια, υπέγραψε επέκταση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως αν τυχόν δεχθεί πρόταση από τον Ολυμπιακό, εσείς τι λέτε; Θα την αποδεχθεί ή όχι; Το πιθανότερο είναι ναι. Και μάλιστα τρέχοντας από την αρκαδική πρωτεύουσα.
ΟΠΩΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ έφυγε, όχι πως ήρθε ποτέ, από την... Παιανία ο Βαγγέλης Μόρας. Με τους «πράσινους» συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας, όμως η οικονομική απόσταση ήταν μεγαλύτερη από το Βερόνα - Αθήνα. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός φόρεσε τα «κίτρινα γάντια» του, όπως είναι το όνομα που έδωσε στο εστιατόριο που διαθέτει στη γενέτειρά του, τη Λάρισα, και απέκρουσε κάθε σκέψη μετακίνησής του στον ΠΑΟ. Ετσι ετοιμάζεται για την «πρώτη» της Ελλάς Βερόνα, που έχει προσδιοριστεί για τις 8 Ιουλίου. Βέβαια, αν η ΑΕΚ αγωνιζόταν έστω στη Football League και όχι στη νέα Γ' - Δ' Εθνική, ίσως συζητούσε το ενδεχόμενο επαναπατρισμού. Του χρόνου, δηλαδή, θα είναι διαθέσιμος για επιστροφή στην «Ενωση».
Αντιθέτως, ο Χρήστος Καλαντζής έκλεισε οριστικά την πόρτα στην ΑΕΚ, αλλά πιθανότατα και στο ποδόσφαιρο. Σε επαγγελματικό επίπεδο, τουλάχιστον. Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του και χαίρει άκρας υγείας, καθώς δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Προτίμησε, όμως, να αφοσιωθεί περισσότερο στην εταιρεία του, η οποία εμπορεύεται ηλεκτρικά είδη και τα πουλάει διαδικτυακά.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ δεν τον ξεχνά. Και όποτε του ζητείται η βοήθεια, την παρέχει με μεγίστη προθυμία. Ενίοτε, δε, από μόνος του προσφέρει υπηρεσίες. Χωρίς να ερωτάται. Από πέρυσι, λοιπόν, έχει προτείνει στον «Δικέφαλο» την απόκτηση του Μιγκέλ Βίτορ. Μάλιστα ο Γ. Χ. Γεωργιάδης δύο φορές, πέρυσι τον Οκτώβριο και τον περασμένο Απρίλιο, πήγε και τον παρακολούθησε. Τον είδε και τον ενέκρινε. Η Μπενφίκα, όμως, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο ΠΑΟΚ πρότεινε να τον αποκτήσει υπό μορφή δανεισμού, αρνήθηκε να τον δώσει, διότι ήθελε να τον δηλώνει στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν διέθετε πολλούς γηγενείς παίχτες.
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: