Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ευρωπαϊκή καταξίωση!!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού που φαίνεται να έχουν πλάνο και ανεβάζουν το «ερυθρόλευκο» επίπεδο.
Αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός δείχνει στη μεταγραφική περίοδο δύο πράγματα. Πρώτον ότι δεν ψωνίζει από το… καλάθι και δεύτερον ότι έχει πλάνο. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να την ενισχύσουν με παίκτες ποιοτικούς, που να μπορέσουν να την ανεβάσουν επίπεδο και να δώσουν ουκ ολίγα όπλα στον Μίτσελ.
Για τον Βάις τα είπαμε στην προηγούμενη επικοινωνία μας και τώρα είναι έτοιμος να ανακοινωθεί ο Ντομίνγκεζ. Μπαλαδόφατσα και παίκτης που έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα. Και τα… κυριλέ, αλλά και τα χωράφια.

Ο Αργεντινός παίζει κυρίως πίσω από τον επιθετικό και εκτός του ότι σκοράρει, μαρκάρει. Αυτό δηλαδή που θέλουν οι προπονητές από τους παίκτες που αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά. Κοινώς δεν μπορεί να πει κάποιος ότι… περπατάει και περιμένει την μπάλα για να κάνει τα δικά του, όπως αρκετοί συμπατριώτες του που παίζουν στην συγκεκριμένη θέση.

Πιστεύουμε ότι θα ταιριάξει τέλεια στον Ολυμπιακό και θα μπει για τα καλά στις καρδιές των φίλων της ομάδας. Όπως το ίδιο θα συμβεί με τον Βάις και πιθανότατα με τον Αμαλφιτανό, εάν και αυτός – όπως όλα δείχνουν -καταλήξει στο λιμάνι .

Κατά την γνώμη μας, ο Ολυμπιακός ψωνίζει ιδανικά και έξυπνα. Βάζει παίκτες στο δυναμικό του που τον ανεβάζουν επίπεδο και χωρίς να θεωρούν… εξαναγκαστικά έργα την συμμετοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα από αυτά που προκύπτουν από το ρεπορτάζ και οι επόμενες κινήσεις θα είναι από το συγκεκριμένο ράφι. Και δε νομίζουμε ότι υπάρχει φίλαθλος του Ολυμπιακού που να μην γουστάρει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι. Γιατί ο μεγάλος στόχος δεν είναι η κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ (και χωρίς μεταγραφές, ο Ολυμπιακός πάλι φαβορί θα ήταν), αλλά η ευρωπαϊκή καταξίωση. Τα τελευταία χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει τις βάσεις με τις αξιοπρεπέστατες παρουσίες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ. Και με την ενίσχυση που γίνεται, οι πειραιώτες της νέας σεζόν θα μπορέσουν να σταθούν και πάλι με αξιώσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: