Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ανανέωσε με Μάλαγα ο Ντούντα!!

Νέο συμβόλαιο με τη Μάλαγα υπέγραψε ο Ντούντα. Ο Πορτογάλος μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα για, τουλάχιστον, δύο χρόνια ακόμα.

Ανανέωσε με Μάλαγα ο Ντούντα
Στις 27 Ιουνίου έκλεισε τα 33 του χρόνια, αλλά συνεχίζει να έχει φιλοδοξίες, καθώς και αγάπη για τη Μάλαγα. Για αυτό το λόγο ο Ντούντα συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου και επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου έληγε την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, αλλά οι δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις από τον περασμένο Ιανουάριο, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας τους. Κάτι που έγινε εφικτό μετά την τελευταία προσφορά της διοίκησης της Μάλαγα, η οποία ικανοποίησε τον παίκτη.

Το νέο συμβόλαιο του Ντούντα έχει διάρκεια δύο ετών, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του δεν έγιναν γνωστές.

Να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει ρήτρα, σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, η Σεβίλλη διατηρεί δικαίωμα ποσοστού μεταπώλησης. Κάτι που, μετά την ανανέωση, μάλλον μοιάζει δύσκολο να ενεργοποιηθεί, αφού το καλοκαίρι του 2015 ο Ντούντα θα είναι 35 ετών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: