Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κιριλένκο: «Μόνο αν δεν με θέλουν στο ΝΒΑ!»

Η απόφαση του Κιριλένκο να μην ενεργοποιήσει την επιλογή παραμονής στους Τίμπεργουλβς άνοιξε τη κουβέντα για το μέλλον του και ο ίδιος μίλησε σχετικά στο sport-express.

Κιριλένκο: «Μόνο αν δεν με θέλουν στο ΝΒΑ!»
Προβληματισμένος για τον σύλλογο που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά εμφανίζεται ο Κιριλένκο, καθώς ψάχνει κάτι καλύτερο από το συμβόλαιο στη Μινεσότα που τον καλύπτει για έναν ακόμη χρόνο.

«Το πρόβλημα είναι ότι του χρόνου θα έπρεπε να ξεβολέψω και πάλι την οικογένειά μου. Ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσω από την Μινεσότα που με καλύπτει, απλά ψάχνω μια συμφωνία παραπάνω του ενός έτους για να σιγουρέψω την οικογένειά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές, δεν έχω σκεφτεί τις επιλογές μου. Δεν θα με ενδιέφερε πάντως να πάω σε μια ομάδα όπου θα βλέπω την πλάτη του Τζέιμς ή του Ντουράντ, καθώς αυτό θα σημαίνει ότι η καριέρα μου τελείωσε. Έχω ακόμα την ενέργεια να προσφέρω»», δήλωσε ο διεθνής Ρώσος Φόργουορντ.

Όπως ήταν φυσικό, οι συμπατριώτες του από την ρωσική ιστοσελίδα sport-express τον ρώτησαν αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στην ΤΣΣΚΑ και την Ευρώπη γενικά: «Κατά 99% θα μείνω στο ΝΒΑ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί καμία από τις 30 ομάδες να μην με θέλει...», τόνισε ο ΑΚ47.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: