Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Άιντραχτ και Άρσεναλ τα βρήκαν για Μπέντνερ!!

Τη θετική απάντηση του Νίκλας Μπέντνερ περιμένει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, προκειμένου να ανακοινώσει την απόκτηση του Δανού επιθετικού. Η γερμανική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με την Άρσεναλ.

Άιντραχτ και Άρσεναλ τα βρήκαν για Μπέντνερ
Η χρονιά που πέρασε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Νίκλας Μπέντνερ, αφού δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στη Γιουβέντους, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός από το περασμένο καλοκαίρι. Ο Δανός ταλαιπωρήθηκε από αλλεπάλληλους τραυματισμούς και βρέθηκε, επιπλέον, να καταδικάζεται από Δικαστήριο της Δανίας για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό που ελπίζει ο επιθετικός της Άρσεναλ είναι να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του. Μια αρχή που ενδέχεται να γίνει στη Γερμανία.

Όπως αποκαλύπτουν γερμανικές εφημερίδες η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Μπέντνερ και το μόνο που απομένει είναι η θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο Μπέντνερ, πάντως, δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις του, τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως έχει στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: