Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Να πάνε αλλού!!

Σε αναζήτηση άλλης πόλης βρίσκεται ο πρόεδρος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάρει τη «Βασίλισσα του Βορρά» και να μετακομίσει αλλού.

Να πάνε αλλού!
Οι γηπεδικές εξελίξεις αναγκάζουν την διοίκηση της Βέροιας να σκεφτεί την μετακόμιση της ομάδας σε άλλη πόλη. Πρόσφατα η υπηρεσία του δήμου που έχει την κυριότητα του Δημοτικού Σταδίου αποφάσισε τη παραχώρησή του για 10 χρόνια στη ΠΑΕ, η οποία θέλει με δικά της έξοδα να προχωρήσει σε έργα. Αυτό όμως έπρεπε να πάρει την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου, που είχε προγραμματίσει χθες συνεδρίαση αλλά ο νομικός του ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και ότι πρέπει να αναζητηθεί άλλη λύση.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από την ομάδα της Βέροιας αλλά και τους φιλάθλους καθώς οι οργανωμένοι εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμη και να παραστούν και στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά.

Πάντως, ο Γιώργος Αρβανιτίδης φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος και περνάει από το μυαλό του να δηλώσει έδρα αλλού σε άλλη πόλη (εξετάζει τη Λάρισα ή τη Θεσσαλονίκη) ή ακόμα ακόμα να μεταφέρει ολόκληρη την ομάδα!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: