Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Καλοκαίρι ήταν και πάει…!!

Σε πρόγραμμα προετοιμασίας μπήκαν για τα καλά οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι από τη Δευτέρα ξεκίνησαν διπλές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.

Καλοκαίρι ήταν και πάει…
Όσο είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, το έκαναν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Πλέον, το… λάδι τους θα αρχίσει να βγαίνει, αφού από την Δευτέρα ξεκίνησε το πρόγραμμα διπλών προπονήσεων για τους Αρκάδες.

Την 1η Αυγούστου οι παίκτες του Τσιώλη θα κληθούν να παίξουν των πρώτο τους αγώνα για το Europa League και όπως είναι λογικό, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θέλει να τους έχει έτοιμους.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε διπλή προπόνηση, με την πρωινή να είναι αφιερωμένη σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δύναμης, όπου πέφτει και το περισσότερο βάρος. Το απόγευμα, οι συνεργάτες του Τσιώλη είχαν φτιάξει ένα πρόγραμμα με ασκήσεις με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι προπονήσεις του Αστέρα θα συνεχιστούν στην Τρίπολη μέχρι την Πέμπτη, αφού το πρωί της Παρασκευής η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο της ομάδας το διάστημα 5-21 Ιουλίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: