Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Αναβλήθηκε το ραντεβού με τον Σπανούλη!!

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα –τελικά- το ραντεβού μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του μάνατζέρ του με τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Αναβλήθηκε το ραντεβού με τον Σπανούλη
Το φημολογούμενο ραντεβού του Βασίλη Σπανούλη και του μάνατζέρ του με τους διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας τους δεν θα πραγματοποιηθεί –τελικά- σήμερα.

Ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε από τις διακοπές του και σε επικοινωνία που υπήρχε με την πλευρά των ερυθρολεύκων του ζητήθηκε να μετατεθεί η συνάντηση για λίγες ημέρες.

Ο λόγος; Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν εκείνοι να έχουν συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας και τα πάντα να κριθούν από την συνομιλία που θα έχουν εκείνοι μαζί του.

Έτσι η συνάντηση των δύο πλευρών μεταφέρεται μετά τις 4 Ιουλίου όταν και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για την νέα Ευρωλίγκα.

Από την πλευρά του ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και του έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας εάν πρώτα δεν μιλήσει με τον Ολυμπιακό και δεν ξεκαθαρίσουν τα πάντα με τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: