Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ένα χρόνο μετά, άλλος Παναθηναϊκός!!

Πέρσι τέτοια εποχή ο Παναθηναϊκός είχε έναν παίκτη και μόλις είχε προσλάβει προπονητή. Φέτος έχει σχεδόν έτοιμο ρόστερ για τη νέα σεζόν. Το www.sport-fm.gr αναλύει τα δεδομένα.

Ένα χρόνο μετά, άλλος Παναθηναϊκός
2 Ιουλίου 2012: Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη και στο δυναμικό του έχει μόλις έναν παίκτη με συμβόλαιο, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα μετά τις αποχωρήσεις του Ομπράντοβιτς και μίας σειράς σπουδαίων παικτών είναι έκδηλη, τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν παραδώσει το στέμμα πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης στον Ολυμπιακό.

2 Ιουλίου 2013: Ο νταμπλούχος Παναθηναϊκός έχει πείσει άπαντες πως συνεχίζει να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών και πριν καν αρχίσουν οι καύσωνες έχει σχεδόν συμπληρωμένο ρόστερ. Οι «πράσινοι» κράτησαν Γκιστ, Λάσμε και Κάρι, απομένει η ανακοίνωση για την ανανέωση με τον Διαμαντίδη και την απόκτηση του Φώτση, ενώ έκαναν ήδη δικούς τους Παππά και Γιάνκοβιτς.

Λιγοστές εκκρεμότητες έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ. Αρχικά μένει να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Γιόνας Ματσιούλις και Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει τον Λιθουανό φόργουορντ, αλλά εκείνος δεν έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη πρόταση που του έχει γίνει και το θέμα είναι ανοικτό. Όσο για τον «Σόφο», πιθανότητες να μείνει φαίνεται πως έχει μόνο αν μειώσει το κασέ του, την ώρα που η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται να επιθυμεί την απόκτησή του.

Απομένει η απόκτηση ενός συμπληρωματικού γκαρντ (με ρόλο αντίστοιχο του Ξανθόπουλου φέτος) και ενός… αναλώσιμου σέντερ (τύπου… Σκορδίλη, δίχως να αποκλείεται να προωθηθεί περισσότερο ο νεαρός Διαμαντάκος), ενώ άλλες μεταγραφές θα γίνουν μόνο αν φύγει κάποιος εκ των Ματσιούλις και Σχορτσανίτη.

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Υποχρεώσεις για το Ευρωμπάσκετ (4-22 Σεπτεμβρίου) θα έχουν σίγουρα οι Ούκιτς και Ματσιούλις, πιθανότατα ο Μπράμος και ο Σχορτσανίτης εφόσον μείνει, αλλά δύσκολα θα είναι στη δωδεκάδα της Εθνικής Παππάς και Γιάνκοβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: