Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ο Τσόρι είναι εδώ!!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Τσόρι Ντομίνγκες. Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό. Φουλ τώρα για Αμαλφιτανό.

Ο Τσόρι είναι εδώ!
Έτοιμη για… ανακοίνωση είναι η δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. Μετά τον Βλάντιμιρ Βάις, που υπέγραψε προ ημερών για τρία χρόνια, στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έμεινε ελεύθερος από τη Ράγιο Βαγεκάνο και έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Μετά τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών της συμφωνίας με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ο Τσόρι Ντομίνγκες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και πιθανώς να παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ.

Επόμενο μέλημα της ΠΑΕ είναι να κλείσει τη μεταγραφή του Μόργκαν Αμαλφιτανό. Με τον Γάλλο μέσο υπάρχει συμφωνία, αλλά για την ώρα παρατηρείται διαφορά με τη Μαρσέιγ, καθώς αξιώνει περί τα 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1,2 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Μασσαλίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: