Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Δίνει Βούτσινιτς για να πάρει Γιόβετιτς!!

Μια πρώτη διερευνητική επαφή είχαν οι διοικήσεις της Γιουβέντους και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μετακίνηση του Μίρκο Βούτσινιτς στη Ρωσία.

Δίνει Βούτσινιτς για να πάρει Γιόβετιτς
Η απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε και του Κάρλος Τέβες από τη Γιουβέντους δεν σηματοδοτεί το τέλος των μεταγραφών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην επίθεση για την ομάδα του Τορίνο. Στα υπόψη της διοίκησης της «Μεγάλης Κυρίας» εξακολουθεί να βρίσκεται ο Στέβαν Γιόβετιτς, ο οποίος είναι ο μεγάλος πόθος του Αντόνιο Κόντε. Για να αποκτηθεί ο Μαυροβούνιος άσος, όμως, απαιτείται να αποχωρήσει κάποιος από τους παίκτες που αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης και, σύμφωνα με την εφημερίδα «Tuttosport», πιθανότερος όλων είναι ο συμπατριώτης του, Μίρκο Βούτσινιτς.

Η ιταλική εφημερίδα, η οποία εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ της «Γιούβε», αποκαλύπτει στο φύλλο της Τρίτης πως άνθρωποι της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήρθαν σε επαφή με τη διοίκηση της Γιουβέντους, προκειμένου να συζητήσουν τη μεταγραφή του Βούτσινιτς. Αυτό έγινε μετά από εισήγηση του προπονητή της ρωσικής ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του Μαυροβούνιου.

Από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει αν οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, αλλά είναι προφανές πως η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας έχει θέσει ως προτεραιότητα την πώληση του Βούτσινιτς, πριν κάνει την ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσει τον Γιόβετιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: