Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Μεσίνα: «Δώρο για κάθε προπονητή ο Χάινς»!

Μέλι έσταξε ο Έτορε Μεσίνα για τον Κάιλ Χάινς και μίλησε με ενθουσιασμό για τα όσα μπορεί να προσφέρει στην ΤΣΣΚΑ.

Μεσίνα: «Δώρο για κάθε προπονητή ο Χάινς»
Τρίβει τα χέρια του ο Έτορε Μεσίνα για την απόκτηση του Κάιλ Χάινς. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έσταξε μέλι για τον Αμερικανό πρώην σέντερ του Ολυμπιακού.

«Ο Χάινς είναι ένας σπουδαίος αθλητής που δεν φοβάται τις μονομαχίες. Έχει πολύ έντονο μαχητικό πνεύμα και μου θυμίζει τον Ντέιβιντ Βάντερπουλ. Μπορεί ο Χάινς να παίζει σε άλλη θέση, αλλά από πλευράς μπασκετικής ευφυΐας, αποτελεσματικότητας και ικανότητας μού θυμίζει τον Βάντερπουλ», δήλωσε στη Sport Express.

«Ο Χάινς βοηθά πολύ με την παρουσία του όλη την ομάδα και στη θέση του είναι από τους κορυφαίους της Ευρωλίγκας. Επίσης με έχει εντυπωσιάσει το γεγονός ότι έχει καλή ντρίμπλα και μπορεί να δημιουργήσει αιφνιδιασμό. Είναι ένα δώρο για κάθε προπονητή. Μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα και μπορείς να αλλάξεις μαζί του διάφορα στη διάρκεια ενός αγώνα. Μπορεί να αντιμετωπίσει στην άμυνα παίκτη κάθε θέσης, κάτι που βοηθά πολύ το σύνολο», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός.

Τέλος, είπε: «Μου αρέσει πολύ η δυνατότητα συνδυασμών που έχει πλέον στους ψηλούς η ΤΣΣΚΑ. Από αγώνα σε αγώνα μπορεί να διαφέρει η σύνθεση των ψηλών, ανάλογα με τον αντίπαλο. Έχουμε ποικιλία επιλογών σε άμυνα και επίθεση. Ο Χάινς μπορεί να παίξει μαζί με τον Κάουν, τον Κρστιτς ή και τον Βορόντσεβιτς».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: