Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη… αποστολή για Τζαβέλλα και Νίνη!

Στην πρώτη τους αποστολή με τον ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν από τον Χούμπ Στέφενς οι Σωτήρης Νίνης και Γιώργος Τζαβέλλας και είναι έτοιμοι να κάνουν το ντεμπούτο τους ενόψει Βέροιας.

Πρώτη… αποστολή για Τζαβέλλα και Νίνη
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής απέναντι στη Βέροια συμπερίληφθηκαν από τον Χουμπ Στέφενς οι Σωτήρης Νίνης και Γιώργος Τζαβέλλας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται και οι δύο Έλληνες διεθνείς να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα του «δικέφαλου του Βορρά» στο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ημαθίας.

Στους παίκτες που επέλεξε ο Στέφενς δεν βρίσκεται, όπως αναμενόταν ο Έρκους Κάτσε, τη θέση του οποίου πήρε ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς και οι τραυματίες Γεωργιάδης, Λόρενς και Λάζαρ. Παράλληλα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, έπειτα από απόφαση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας θα πάρει μέρος με την ομάδα Κ20 και γι’αυτό τον λόγο έμεινε εκτός.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 10.30.

Αναλυτικά αποτελείται από τους: Χακόμπο, Γλύκο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Βίτορ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Γκαρσία, Τζιόλη, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: