Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κουτσιανικούλης: «Πανέτοιμοι με Αστέρα»

Στην σωστή προετοιμασία που έχει κάνει ο ΟΦΗ στο διάστημα της διακοπής αναφέρθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Κουτσιανικούλης: «Πανέτοιμοι με Αστέρα»
Σίγουρος πως ο ΟΦΗ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, με δηλώσεις του στη Nova, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. O Έλληνας μεσοεπιθετικός των Κρητικών τόνισε επίσης ότι η Σούπερ Λίγκα γίνεται πιο ανταγωνιστική με τη συμμετοχή τριών ομάδων από την Κρήτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την πορεία του ΟΦΗ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Δεν έχει την ίδια ετοιμότητα με πέρυσι αν και ξεκίνησε νωρίς τη σεζόν. Θα παίξει μεγάλο ρόλο το πώς θα είμαστε εμείς και αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε τη νίκη».

Για το νέο πρωτάθλημα με τρεις κρητικές ομάδες: «Αν και νησί έχει τρεις ομάδες στην πρώτη κατηγορία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το κρητικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό, υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια και αυτό είναι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: