Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Τον αλλάζει ο Μιλίνκοβιτς!

Τον αλλάζει ο Μιλίνκοβιτς Τρεις αλλαγές ετοιμάζει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον Άρη για το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του.


Η πρώτη αφορά τον Τάτο. Ο Μιλίνκοβιτς προτίθεται να μεταφέρει τον 24χρονο από τη μεσαία γραμμή, αριστερά στην επίθεση, βάζοντας τον Τριανταφυλλάκο στον άξονα που είναι σαφώς καλύτερος αμυντικός ώστε να ξεκινάει με πίεση από την πρώτη πάσα.

Η δεύτερη κίνηση σχετίζεται άμεσα με την πρώτη, αφού ο Ουντότζι που επί Χατζηνικολάου αγωνιζόταν αριστερά υπάρχει η σκέψη να παίξει στην κορυφή αντί του Μανιά, ώστε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του.

Η τρίτη διαφοροποίηση αφορά το δεξί άκρο. Εκεί ο παραγκωνισμένος με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία Ψυχογιός θα πάρει τη θέση του Καραγκούνη.

Άλλο ένα στοιχείο στο οποίο ποντάρει ο νέος τεχνικός του Άρη είναι ο Ροκ Έλσνερ. Ο Σλοβένος στις προπονήσεις είναι ανανεωμένος, και αναμένεται ο νέος του τεχνικός να τον τοποθετήσει δίπλα στον Γιάννη Παπαδόπουλο στα αμυντικά χαφ.

Στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν θα υπάρξουν αλλαγές. Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσουμάνης αριστερά, ο Κύργιας με τον Πουλίδο στόπερ και ο Σταυρόπουλος δεξιά στην επίθεση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: