Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Καλοβλέπει Γιορέντε η Μπαρτσελόνα!

Το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξετάζουν στη Μπαρτσελόνα.

Καλοβλέπει Γιορέντε η Μπαρτσελόνα
Στην αποκάλυψη ότι οι υπεύθυνοι της Μπαρτσελόνα εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Φερνάντο Γιορέντε προχωρά στο σημερινό της φύλλο η καταλανική εφημερίδα, Sport.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδα παρατηρούν ότι ο Βάσκος επιθετικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Γιουβέντους στις πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, συνδυάζοντας την είδηση που φέρνει τον Λασινά Τραορέ να αποχωρεί από την Ανζί τον Ιανουάριο με προορισμό την «Μεγάλη Κυρία» πιστεύουν ότι σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν την… κίνηση τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αυτή να στεφθεί με επιτυχία.

Εικάζουν πως το ποσό που θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία για να αποκτήσουν το Γιορέντε δεν θα είναι μεγάλο, και δεν θα ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Πού το στηρίζουν αυτό; Καταρχάς στο γεγονός ότι η Γιουβέντους απέκτησε τον Γιορέντε ελεύθερο, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν θα ήθελε να μείνει για άλλη μια χρονιά στον πάγκο και θα πίεζε τη διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» να μην σταθεί εμπόδιο στη συνέχεια της καριέρας του σε άλλη ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: