Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Δεν έχουμε ανταμειφθεί»

Στις βαθμολογικές απώλειες που είχε στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ στάθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης στο πλαίσιο της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Δερμιτζάκης: «Δεν έχουμε ανταμειφθεί»
Για τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης, με δηλώσεις του στην Nova. Ο τεχνικός των Κρητικών ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στάθηκε στα δυνατά σημεία του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

Για την πορεία του ΟΦΗ έως τώρα: « Δεν είναι η βαθμολογική συγκομιδή που θα θέλαμε όλοι και αυτό έχει να κάνει όχι με την απόδοση διότι η ομάδα έχει κάνει καλές εμφανίσεις και δημιουργεί ευκαιρίες. Έχουμε περιθώρια να δείξει η ομάδα μια καλύτερη εικόνα και να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «Είναι μια ομάδα αρκετά οργανωμένη, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις πορείες που έχει κάνει. Είναι διαφορετική απ' όσες παίξαμε έως τώρα, παίζει επιθετικά, χωρίς σκοπιμότητα και το δυνατό σημείο της είναι το συνδυαστικό παιχνίδι ενώ η αδυναμία της είναι η άμυνά της και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Είναι μια ομάδα που απλώνεται στο γήπεδο, θα προσπαθήσει να πάρει την κατοχή οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με ισορροπίες στο παιχνίδι μας και θα βρούμε χώρους που πρέπει να εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για το αν υπάρχει ψυχολογική πίεση λόγω των προηγούμενων αποτελεσμάτων: «Δεν υπάρχει πίεση απλά βλέπουμε ότι η ομάδα δεν έχει ανταμειεφθεί έως τώρα. Εύχομαι την Κυριακή με καθαρό μυαλό να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: