Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Πετράκης: «Με τη νοοτροπία που πρέπει»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο προπονητής του Εργοτέλης, Γιάννης Πετράκης, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Παναιτωλικό.

Πετράκης: «Με τη νοοτροπία που πρέπει»
Θετική εικόνα περιμένει να δει ο Γιάννης Πετράκης από τους παίκτες του Εργοτέλη, όπως τόνισε στη Nova, ενόψει της αναμέτρησης της 4η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε επίσης και στην ενσωμάτωση και των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων στο ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
Για την καλή πορεία του Εργοτέλη έως τώρα: «Πρέπει να επαινέσουμε τα παιδιά που έχουν προσπαθήσει αλλά ακόμα δεν λέει τίποτα αυτό. Αυτό θα είναι καλό στο τέλος της χρονιάς και αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν πρέπει να μας αφορά το τώρα, μπροστά μας έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και αυτό που με αφορά είναι να έχουμε τη νοοτροπία που πρέπει».
Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Έχει πολύ καλό υλικό, έχει ομοιογένεια. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλοί αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουμε εμείς την εικόνα που πρέπει να με τη συμπεριφορά μας να επηρεάσουμε και την απόδοση του αντιπάλου».

Για τις νέες προσθήκες της ομάδας:
«Οι καινούργιοι παίκτες πλέον είναι όλοι ενσωματωμένοι. Εμείς δουλεύουμε δυόμισι μήνες σαν ομάδα, έχουμε πλάνο και σχέδιο και ο κάθε παίκτης πρέπει να μπει σε αυτά τα δεδομένα. Μετά αποδίδεται το δίκαιο με βάση τν αξία του καθενός. Εμείς πρέπει να χειριστούμε αυτό το θέμα επιλεκτικά και κοιτώντας το καλύτερο για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: