Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Λεμονής: «Ο ρυθμός θα το κρίνει»

Στο ποια ομάδα θα καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό θα κριθεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού απέναντι στον Άρη, όπως τόνισε ο Τάκης Λεμονής.

Λεμονής: «Ο ρυθμός θα το κρίνει»
Η ομάδα που θα ελέγξει τον ρυθμό θα είναι και η νικήτρια της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Άρη και τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή. Ο τεχνικός των Βοιωτών, με δηλώσεις του στην Νova, αναφέρθηκε επίσης στα νέα πρόσωπα που υπάρχουν στα ρόστερ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Nova:

«Είμαστε ακόμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Ψάχνουμε το τρίποντο το οποίο θα βελτιώσει τη βαθμολογική μας θέση αλλά και τη ψυχολογία μας».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Ποτέ δεν ξέρεις από πριν που θα πάει το ματς. Πάντα κοιτάμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία αλλά σε ένα αγώνα δημιουργούνται καταστάσεις αναπάντεχες. Είμαστε δυο καινούργιες ομάδες με πολλές προσθήκες και νομίζω ότι η ομάδα που θα ελέγξει το ρυθμό θα είναι πιο κοντά στη νίκη».
Για το αν είναι φαβορί ο Άρης λόγω του ότι αγωνίζεται εντός έδρας: «Ο Άρης δεν παύει να είναι μια ιστορική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το αν θα παίξει ρόλο η αλλαγή προπονητή: «Αυτό το δείχνει πάντα το αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: