Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

«Δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Νούμερο ένα στόχος για τη Νάπολι σύμφωνα με τον Καγεχόν είναι το να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς γι’ αυτό δουλεύουν άπαντες στον σύλλογο.

«Δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Ακόμα κι αν η Γιουβέντους αυτή τη στιγμή μοιάζει το νούμερο ένα φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα, ο Καγεχόν δεν φαίνεται να… τρομάζει ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Ο επιθετικός της Νάπολι, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και γι’ αυτό όλοι δουλεύουν πολύ καθημερινά. Ενώ «έπλεξε» και το εγκώμιο του Ράφα Μπενίτεθ.

«Εννοείτε πώς μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος και γι’ αυτό δουλεύουμε όλοι καθημερινά στη Νάπολι και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του Καγεχόν.

Όσον αφορά τον Μουρίνιο και τον Μπενίτεθ, είπε: «Τον Μουρίνιο τον αγαπάω πολύ και είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ωστόσο, αν και δεν τον γνωρίζω ακόμα πολύ καλά, ο Μπενίτεθ είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής, μας βοηθάει πάρα πολύ, είναι κοντά στους παίκτες και έχουμε πολύ καλή συμεργασία».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: