Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Μιλάνο κάνεις… στοπ!!

Την πρώτη της απώλεια στο ιταλικό πρωτάθλημα υπέστη η Γιουβέντους, καθώς στο Μιλάνο με αντίπαλο την Ίντερ, έμεινε στο 1-1 για την 3η αγωνιστική της Serie A.

Στο Μιλάνο κάνεις… στοπ
Ντέρμπι από τα… παλιά θύμισε η αναμέτρηση στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ίντερ και την Γιουβέντους.

Το τελικό 1-1, βάσει της εικόναw των δύο ομάδων κρίνεται δίκαιο σαν αποτέλεσμα, με την «γηραιά κυρία» να δέχεται την πρώτη της… απώλεια στο πρωτάθλημα, στην 3η μόλις αγωνιστική, ενώ είναι η πρώτη φορά που κινδυνεύει να… πέσει από την κορυφή της Serie A, στην οποία βρίσκεται για περισσότερες από 500 ημέρες. Στον αντίποδα η Ίντερ έδειξε στο πρώτο πολύ δυνατό τεστ, ότι φέτος γίνεται και πάλι… μεγάλη.

Στο πρώτο ημίχρονο, αν και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, που θα τους έφερνε σε θέση ισχύος. Ο,τι δεν είδαμε στο πρώτο μέρος, το είδαμε στο δεύτερο, καθώς τόσο η Ίντερ, όσο και η Γιουβέντους, πίεζαν για το γκολ. Στο 73ο λεπτό ο Ικάρντι με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους «νερατζούρι», δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς. Ωστόσο, η απάντηση της «γηραιάς κυρίας» ήταν άμεση και δύο λεπτά αργότερα, ο Βιδάλ έκανε το 1-1, που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική

Σάββατο 14/9

Ίντερ-Γιουβέντους 1-1
(73’ Ικάρντι- 75’ Βιδάλ)

Νάπολι-Αταλάντα (21:45)
Τορίνο-Μίλαν

Κυριακή 15/9

Φιορεντίνα-Κάλιαρι (13:30)
Βερόνα-Σασουόλο (16:00)
Λάτσιο-Κιέβο
Λιβόρνο-Κατάνια
Ουντινέζε-Μπολόνια
Σαμπντόρια-Τζένοα (21:45)

Δευτέρα 16/9

Πάρμα-Ρόμα (21:45)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: