Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

«Όλο και καλύτερα ο Φορμίκα»

Θα ξαναφορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Λαουτάρο Φορμίκα, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τον γιατρό του Αστέρα Τρίπολης, Κώστα Δημητρακόπουλο, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όλο και καλύτερα ο Φορμίκα»
Κάθε μέρα που περνάει, ο Λαουτάρο Φορμίκα είναι όλο και καλύτερα, ενώ σε περίπου έξι εβδομάδες οι γιατροί του Αστέρα Τρίπολης θα είναι έτοιμοι να πουν με σιγουριά αν ο Αργεντινός θα παίξει και πάλι ποδόσφαιρο. Ο γιατρός του συλλόγου της Αρκαδίας, Κώστας Δημητρακόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση του παίκτη και για το πόσο… τυχερός στάθηκε στην ατυχία του, να χτυπήσει τον περασμένο Απρίλιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

«Ελπίζουμε πως θα παίξει πάλι μπάλα. Γύρισε τώρα από την πατρίδα του, αλλά έχει ακόμα έναν φόβο. Είναι σε φάση που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας, για να αποκτήσει κινητικότητα να παίξει μπάλα και φυσικά να έχει επαφή με τη μπάλα και το κεφάλι. Χρειάζεται ένα δίμηνο για να μπαίνει σε πρόγραμμα της ομάδας.

Το κεφάλι του είναι ελεύθερο, απλά δεν κάνει όλες τις κινήσεις. Είναι ένας τραυματισμός σπάνιος για το ποδόσφαιρο. Είναι τραυματισμοί υψηλής ενέργειας. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε όλοι και βλέποντας και κάνοντας. Τρέχει και δεν πονάει, δεν τραντάζεται και αυτό είναι καλό και για την ψυχολογία του.

Ήταν τυχερός γιατί ακόμα και την ώρα της πτώσης θα μπορούσε να έχει καταλήξει». Εκεί στάθηκε πολύ τυχερός, που βρέθηκαν ζωτικά σημεία να αναπτυχθεί το αιμάτωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: