Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

«Πάτησε» Πεκίνο ο Παναθηναϊκός!

Στο Πεκίνο βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) η αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά από δύο ημέρες παραμονής στη Φοσάν.

«Πάτησε» Πεκίνο ο Παναθηναϊκός
Μια μέρα μετά το φιλικό με τη Λονγκ Λάιονς, που ήταν το πρώτο ευρωπαϊκής ομάδας επί κινεζικού εδάφους, η αποστολή του Παναθηναϊκού άφησε τη Φοσάν, μετά από δύο ημέρες παραμονής, και πλέον βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας, το Πεκίνο, όπου θα λάβει μέρος σε σειρά εκδηλώσεων.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο διευθυντής Marketing της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης θα συναντηθεί με στελέχη εταιρειών της Κίνας. Αύριο Κυριακή (15/09), αντιπροσωπεία των παικτών του Παναθηναϊκού θα επισκεφτεί στις 10:30 (τοπική ώρα) το διεθνές σχολείο Γιουκέν του Πεκίνου, όπου θα μοιράσει δώρα.

Το απόγευμα στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο, Τσιν Χούα, κατά τη διάρκεια της οποίας τα στελέχη του Παναθηναϊκού θα αναλύσουν τη δυναμική της ομάδας στους επίσημους προσκεκλημένους από τον κυβερνητικό και τον αθλητικό χώρο της Κίνας. Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: