Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Παράσχος: «Μας έκανε καλό η διακοπή»

Η διακοπή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ήρθε στο κατάλληλο σημείο για τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο, όπως δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράσχος: «Μας έκανε καλό η διακοπή»
Καλύτερη περιμένει την ομάδα του Ατρόμητου, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως η διακοπή ήρθε στο κατάλληλο σημείο προκειμένου να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές του, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Έπειτα από μια διακοπή περιμένεις να δεις πως θα συμπεριφερθεί μια ομάδα. Εμείς θέλω να πιστεύω ότι μας έκανε καλό, αν και προερχόμασταν από δύο νίκες, γιατί είχαμε συνεχή παιχνίδια και οι παίκτες είχαν ανάγκη από ξεκούραση.

Περιμένουμε τώρα το ματς στα Γιάννινα και έχουμε αγωνία να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι το γήπεδο γιατί άμα οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοήσουν και ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς θα παίξουν ρόλο αστάθμητοι παράγοντες.

Αντίθετα αν ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός θα γίνει ένα πολύ καλό ματς γιατί ο ΠΑΣ είναι η ίδια ομάδα με πέρσι κι έχει εξαιρετικό επίπεδο στην επίθεση».

Στα αγωνιστικά κανένα πρόβλημα νέο πρόβλημα δεν υπάρχει ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μπάλλας και ο Καλλέργης είναι οι μόνοι που είναι εκτός, αλλά έτσι κι αλλιώς είχαν προβλήματα τραυματισμών και δεν υπολογίζονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: