Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η φανέλα και το… μέλλον!

Σε μια ωραία εκδήλωση, η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσίασε την φανέλα της νέας χρονιάς, ενώ παράλληλα σήμανε και την έναρξη της νέας σεζόν για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η φανέλα και το… μέλλον
Την φανέλα της νέας χρονιάς παρουσίασε ο Πανιώνιος σε μια εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Παράλληλα οι «κυανόερυρθοι» έκαναν και μια τελετή για τη νέα σεζόν που ξεκινάει στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Με την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την οργανωτική αναπροσαρμογή που πραγματοποιήθηκε στα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Σε ένα ξεχωριστό αθλητικό κέντρο επί της Τριπτολέμου 42 σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα, θα στεγάζονται πλέον τα τμήματα των ακαδημιών του «Ιστορικού».

Με δυναμική παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου, η ανανεωμένη ακαδημία του Πανιωνίου υπόσχεται να παραμείνει πιστή στις βασικές αρχές που τηρούνται και εφαρμόζονται από τους πεπειραμένους προπονητές του σε κάθε ηλικιακή ομάδα. Στόχος είναι τόσο η καλλιέργεια του πνεύματος, της ομαδικότητας και της πειθαρχίας όσο και η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η αποτελεσματικότερη μετάδοση των μυστικών του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου στις 3.00μμ στο «νέο» μας σπίτι για την επίσημη παρουσίαση της φανέλας του «Ιστορικού». Το παρών θα δώσουν παίκτες και μέλη του Προπονητικού Team της πρώτης ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και μία σύντομη ξενάγηση στους χώρους του «Fous de Foot» μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της ακαδημία στο 6940892408.
"Το Ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό παιχνίδι , η παρουσία του αντιπάλου όμως το κάνει περίπλοκο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: