Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Σαν στο… σπίτι του!

Το πρώτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα φιλοδοξεί να πετύχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Βέροια εκτός έδρας με παρουσία 3.000 οπαδών του.

Σαν στο… σπίτι του
Μικρή… Τούμπα θα θυμίζει σήμερα το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και θέλει να πάρει το πρώτο του «διπλό» στη Σούπερ Λίγκα (18:15, Novasports 1).

Επίσης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να πετύχει το πρώτο του γκολ μακριά από την έδρα του και να σημειώσει το πρώτο του τέρμα στην Ημαθία από το 1998, και ταυτόχρονα να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή.

Ο Χουμπ Στέφενς σκοπεύει να παρατάξει ένα επιθετικογενές σχήμα, με έναν μόλις ποδοσφαιριστή με ανασταλτικά χαρακτηριστικά μπροστά από τα δύο στόπερ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ολλανδός θα τοποθετήσει στην «ασπρόμαυρη» εστί τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Τζαβέλλα.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Τζιόλης με τον Νίνη, έχοντας στα πλάγια τους Στοχ και Λούκας.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κατσικάς, Σκόνδρας, Γκαρσία, Βούκιτς, Νέτσιντ και Ολίσε.

Προϊστορία

Εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (το 1967-68 με 1-0) έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια, στις αναμετρήσεις τους στη Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

02/12/12 Βέροια-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
23/03/08 Βέροια-Π.Α.Ο.Κ. 0-0
06/12/98 Βέροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: