Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κουτσοσπύρος: «Όποιος το θέλει περισσότερο»

Την άποψη ότι στο σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θα κερδίσει η ομάδα που το θέλει περισσότερο, εξέφρασε ο επιθετικός του Παναιτωλικού, Χρήστος Κουτσοσπύρος.

Κουτσοσπύρος: «Όποιος το θέλει περισσότερο»
Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Παναιτωλικό στο σημερινό (14/09) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Αγρίνιο για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο Χρήστος Κουτσοσπύρος στη Nova. Ο 32χρονος επιθετικός συνιστά συγκέντρωση και στα 90 λεπτά, ενώ ποντάρει πολλά και στη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά, μίλησε για:

-την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης έχει δείξει ότι είναι σταθερή και καλή ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

-το εάν έχει ξεχωρίσει ποιο είναι το στοιχείο που θα πρέπει να προσέξει ο Παναιτωλικός στον Εργοτέλη: «Έχουν κάνει κάποιες μεταγραφές πολύ ποιοτικές και το μόνο που φοβόμαστε είναι τον κακό μας εαυτό. Το παιχνίδι θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος. Όποιος το θέλει το παιχνίδι περισσότερο θα το πάρει».

-το αν είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη: «Θέλουμε τη νίκη και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα ενενήντα λεπτά τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

-το τι θα πρέπει να προσέξουν στον Εργοτέλη: «Έχει κάποιος ποιοτικούς παίκτες και παίζουν στην κόντρα επίθεση. Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά με τον προπονητή μας και ελπίζω να τα πάμε καλά στο παιχνίδι του Σαββάτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: