Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ για Λοντίγκιν!

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν αποκάλυψε ο ίδιος ο τερματοφύλακας μιλώντας στον ρωσικό Τύπο.

ΠΑΟΚ για Λοντίγκιν
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο πορτιέρο τον περασμένο Δεκέμβριο όταν αυτός αγωνιζόταν στην Skoda Ξάνθη ωστόσο δεν προχώρησαν οι συζητήσεις. «Μίλησα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ την επόμενη της νίκης με 1-0 στο μεταξύ μας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν προχώρησε το θέμα», ανέφερε στην ιστοσελίδα championat.com ο Λοντίγκιν.

«Μπορώ να πω ότι σε εκείνο το ματς είχα πολύ καλή απόδοση. Ο αγώνας είχε γίνει την Κυριακή και τη Δευτέρα ο κ. Τσιστιακόφ με ρώτησε εάν θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ», συμπλήρωσε ο γκολκίπερ του συλλόγου της Αγίας Πετρούπολης.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων σταμάτησαν λόγω διαφωνίας στο οικονομικό. «Ο ΠΑΟΚ διέθετε μέχρι 150-200.000 ευρώ για να αποκτήσει τερματοφύλακα, ενώ η Ξάνθη ζητούσε περισσότερα. Το περασμένο καλοκαίρι γράφτηκε και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως δεν υπήρχε κάτι επίσημο. Μόνο η Ζενίτ έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά και δεν άργησα να συμφωνήσω», κατέληξε ο πρώην τερματοφύλακας της ακριτικής ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: