Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ρέπεσα: «Ήμασταν νευρικοί και φοβισμένοι στην αρχή»

Στο άγχος της Κροατίας απέδωσε την κακή παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ιταλία ο Γιασμίν Ρέπεσα, αλλά δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη.

Ρέπεσα: «Ήμασταν νευρικοί και φοβισμένοι στην αρχή»
«Ήμασταν λίγο φοβισμένοι πριν τον αγώνα. Η Ιταλία στην πρώτη φάση είχε παίξει το καλύτερο μπάσκετ στο τουρνουά. Η παρουσία τόσων Κροατών στις κερκίδες ίσως να μας προκάλεσε νευρικότητα στο ξεκίνημα», δήλωσε ο Κροάτης ομοσπονδιακός τεχνικός. «Η Ιταλία έδειχνε πολύ πιο ήρεμη στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο μέρος ανακτήσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Συνεχίζουμε, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα και θέλουμε να παίζουμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο», συμπλήρωσε.

Ο Λούκα Ζόριτς εκπροσώπησε τους παίκτες των νικητών. «Ευχαριστούμε στον κόσμο που μας υποστήριξε. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς. Δώσαμε το μάξιμουμ, παίξαμε πολύ δυνατά και κερδίσαμε χάρη στην άμυνά μας και το πάθος μας. Νομίζω πως δείξαμε περισσότερο ομάδα από την Ιταλία. Ο προπονητής μάς είπε στο ημίχρονο να μην έχουμε άγχος και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε ο νέος σέντερ της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: