Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Στον Πανθρακικό ο Μερίνο!!

Το νέο του συμβόλαιο με τον Πανθρακικό υπέγραψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Κάρλος Μερίνο. Σήμερα, Σάββατο (14/9) αναμένεται να ανακοινωθεί από την ομάδα.

Στον Πανθρακικό ο Μερίνο!
Στην Κομοτηνή έφτασε χτες (Παρασκευή, 13/9) ο Κάρλος Μερίνο, ο οποίος υπέγραψε και το νέο του συμβόλαιο με τον Πανθρακικό.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε και την πρώτη του συνάντηση με τον τεχνικό της ομάδας, Άκη Μάνζτιο, αλλά και με τους συμπαίκτες του, αναμένεται να αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο Μερίνο, ο οποίος έχει περάσει από Μπιλμπάο, Νουμάνθια, Ταραγόνα, Λας Πάλμας, Αλμπαθέτε και τελευταία από την Γουόκερ Ινσμπουργκ, θα ανακοινωθεί σήμερα από τον Πανθρακικό.

Στα αγωνιστικά, μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Έλληνας τεχνικός τον Δημήτρη Κουτσόπουλο, ο οποίος αν και έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Συνεπώς, ο Ντίνο Σέρεμετ φαίνεται πως θα είναι η επιλογή του Μάντζιου για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: