Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Κάθε πράγμα στον καιρό του!

Τη νίκη με την οποία θα κάνει το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Skoda Ξάνθη, ώστε να αντιμετωπίσει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Παρί Σε Ζερμέν.

Κάθε πράγμα στον καιρό του
Σε εβδομάδα Champions League μπαίνει ο Ολυμπιακός, όμως πριν από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν (17/09) υπάρχει το αποψινό ματς με την Skoda Ξάνθη στο «Καραϊσκάκη» (20:30, Novasports 2).

Τις προηγούμενες μέρες ο Μίτσελ επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με τους Ακρίτες, ζητώντας να παρουσιαστούν σοβαροί και να ξεχάσουν την αναμέτρηση της Τρίτης.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους «ερυθρόλευκος» να… καθαρίσουν γρήγορα αυτό το ματς και στη συνέχεια να βάλουν τον αγώνα με τους Γάλλους στο μυαλό τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 50χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Πειραιώτες, λόγω και των υποχρεώσεων που είχαν κάποιοι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι πιθανό να ξεκινήσουν από την αρχή ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να ετοιμαστούν για το παιχνίδι με την Παρί.

Όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – Σαλίνο, Μανωλάς, Μεντζανί και Μπονγκ (ή Χολέμπας). Ο Μίτσελ θα δώσει «ανάσες» στον Μανιάτη, κάτι που θα φέρει στην ενδεκάδα τον Γιαταμπαρέ ή τον Εντινγκά δίπλα στον Σάμαρη. Θέση, όμως, στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μασάντο. Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Φουστέρ, Βάις, Ολαϊτάν και Σαβιόλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγερι, Ντομίνγκες, Μανιάτης, Παπάζογλου, Σαβιόλα και Βάις. Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο τραυματίας Μιγκέλ Τόρες.

Προϊστορία

Αήττητος παραμένει ο Ολυμπιακός από την Ξάνθη στο Λεκανοπέδιο. Σε 24 αγώνες για το πρωτάθλημα, έχει 17 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

20/10/12 Ολυμπιακός-Ξάνθη 4-0 (37' Μανωλάς, 51' Χολέμπας, 53', 63' Τζεμπούρ)
18/09/11 Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-1 (87' Πάντελιτς, 94' Mέλμπεργκ - 14' Μαρσελίνιο)
06/02/11 Ολυμπιακός-Ξάνθη 1-0 (45' Φουστέρ)
28/03/10 Ολυμπιακός-Ξάνθη 0-0
11/01/09 Ολυμπιακός-Ξάνθη 2-1 (16' (αυτ) Σταθάκης, 19' Γκαλέτι - 27' Ζουέλα) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: