Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Η κορυφή… περνάει από την Ουαλία!

Με την Τσέλσι να… απειλεί να της πάρει τη θέση, η Λίβερπουλ πρέπει να περάσει με νίκη από την Ουαλία και το ματς κόντρα στη Σουόνσι, για να σιγουρέψει ότι θα παραμείνει στην κορυφή.

Η κορυφή… περνάει από την Ουαλία
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 τελείωσαν και η Πρέμιερ Λιγκ, όπως και όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, είναι ξανά στη σέντρα!

Η Λίβερπουλ, που έχει κάνει το 3x3 στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, φιλοξενείται από τη Σουόνσι στο τελευταίο χρονικά ματς της 4ης «στροφής» της Πρέμιερ και σίγουρα θέλει να παραμείνει στην κορυφή, αλλά και να συνεχίσει να αποδίδει βάσει των εντολών του προπονητή και του κόσμου της.

Η Τσέλσι που βρίσκεται στο -2 από το ρετιρέ, φιλοξενείται από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να μην έχει γευτεί ακόμα τη νίκη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά τους συλλόγους του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ του Ντέιβιντ Μόγιες έπειτα από δύο ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ (!) υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Σίτι ταξιδεύει στο «Μπριτάνια» για το δύσκολο παιχνίδι με τη Στόουκ.

Την αντίδραση μετά την ήττα από την Άρσεναλ θα ψάξει η Τότεναμ κόντρα στη Νόριτς, ενώ οι «κανονιέρηδες» θα βρεθούν στο «Στάδιο του Φωτός», όπου θα κοντραριστούν με τη Σάντερλαντ του Χάρη Μαυρία.

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική:

Σάββατο 14/9 (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (14:45)
Άστον Βίλα – Νιούκαστλ
Φούλαμ – Γουέστ Μπρομ
Χαλ – Κάρντιφ
Στόουκ – Μάντσεστερ Σίτι
Σάντερλαντ – Άρσεναλ
Τότεναμ – Νόριτς
Έβερτον – Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 15/9

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (18:00)

Δευτέρα 16/9

Σουόνσι – Λίβερπουλ (22:00)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Σάββατο 21/9 (17:00)

Νόριτς – Άστον Βίλα (14:45)
Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον
Νιούκαστλ – Χαλ
Γουέστ Μπρομ – Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ – Έβερτον
Τσέλσι – Φούλαμ (19:30)

Κυριακή 22/9

Άρσεναλ – Στόουκ (15:30)
Κρίσταλ Πάλας – Σουόνσι
Κάρντιφ – Τότεναμ (18:00)
Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: