Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Δύο μέσα, τρεις έξω!

Χωρίς τους Κριπιντίρη, Αγρίτη και Γκαρσία θα ταξιδέψει για την Αθήνα η αποστολή της Καλλονής, στην οποία μπήκαν οι Χουανλού και Περόνε.

Δύο μέσα, τρεις έξω
Η ανακοίνωση του νησιώτικου συλλόγου

Με τον Χουανλού και τον Περόνε στην αποστολή της, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα η Καλλονή μας για την Αθήνα, για το αυριανό (6.15μμ) παιγνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Ο Περόνε είναι πανέτοιμος για να κάνει ντεμπούτο στο εφετινό πρωτάθλημα μετά την περιπέτεια που πέρασε το καλοκαίρι με την υγεία του (επέμβαση σκωληκοειδίτιδας), ενώ το δελτίο του Ισπανού εκδόθηκε χθες από την ΕΠΟ. Είναι πιθανό ο Χουανλού να κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία (θλάση την περασμένη εβδομάδα) συμπατριώτη του Γκαρσία στην βασική ενδεκάδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Κριπιντίρης (ο αρχηγός έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό στο γόνατο και σύντομα θα είναι κι αυτός στην διάθεση του προπονητή του), Αγρίτης (ανεβάζει κι αυτός ρυθμούς) και φυσικά ο Γκαρσία.

Η αποστολή της Καλλονής μας, που ανακοινώθηκε αμέσως μετά την προπόνηση σήμερα το πρωί, αποτελείται από τους: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδης, Μποντάνι, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Φαρία, Χουανλού, Μανούσος, Καζάκης, Γκάσιτς, Γάλλας, Περόνε, Λαμπρόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλης, Γιουκαρής.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής: «Είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος και τίποτα δεν πρέπει να μας παρασύρει. Ούτε τα θετικά αποτελέσματα, ούτε οι καλές εμφανίσεις. Ο δρόμος είναι μακρύς και γεμάτος εμπόδια. Οι ποδοσφαιριστές μου δουλεύουν σκληρά για να πάνε την Καλλονή όσο γίνεται πιο ψηλά. Καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας θα παίξει η επιστροφή μας στην Μυτιλήνη. Το περιμένουμε όλοι στην ομάδα με λαχτάρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: