Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ούτε 100 εισιτήρια στο Καλλονή-Πανιώνιος!!

Σχεδόν άδειο –κυριολεκτικά- ήταν το Κλεάνθης Βικελίδης, αφού μόλις 95 άνθρωποι παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στην Καλλονή και τον Πανιώνιο.

Ούτε 100 εισιτήρια στο Καλλονή-Πανιώνιος!
Το φετινό... δράμα της Καλλονής με το γήπεδο συνεχίζεται και δυστυχώς για τους νησιώτες δίνουν πολλά εντός έδρας παιχνίδια τους σαν να είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Και δεν το λέμε εμείς, το λένε οι αριθμοί. Στο νικηφόρο παιχνίδι της με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόπηκαν μόλις 95(!) εισιτήρια. Μιλάμε για διψήφιο αριθμό που μοιάζει σαν ψέμα, αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια!

Φυσικά αποτελεί το φετινό αρνητικό ρεκόρ –μέχρι στιγμής- κι ενώ υπήρξε σημαντική πτώση σε σχέση με το προηγούμενο ματς των νεοφώτιστων στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, όπου στο ίδιο γήπεδο είχαν φιλοξενήσει πριν δύο αγωνιστικές την Ξάνθη και είχαν κοπεί 174 εισιτήρια...

Πάντως τέτοια νούμερα κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να βρεθεί λύση για την Καλλονή και να επιστρέψει στην Μυτιλήνη, εκεί όπου σίγουρα ο κόσμος θα γεμίζει το γήπεδο.

Ανάλογα περιστατικά είχαμε και πριν δύο χρόνια, όταν η Δόξα Δράμας τότε είχε εξίσου πρόβλημα με την φυσική της έδρα με αποτέλεσμα να υποδέχεται τις αντιπάλους της στο άδειο «Καυταντζόγλειο», όπου μεταξύ άλλων σε πέντε παιχνίδια των Δραμινών τότε είχαν κοπεί κάτω από 100 εισιτήρια!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: