Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

«Κεντρίζουμε το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας»

Έτοιμος για ένα από τα πιο δύσκολα που έχει δώσει φέτος είναι ο Ατρόμητος, ο οποίος την Δευτέρα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

«Κεντρίζουμε το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας»
Με… φόρα από το 7-0 επί του Φωστήρα, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Δευτέρα τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, σε ένα από τα πιο δύσκολα φετινά του παιχνίδια.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μίλησε για την αναμέτρηση: «Παίζουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο που έχει να χάσει έξι αγωνιστικές και δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων.

Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Η ομάδα μας κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των φιλάθλων του Περιστερίου αλλά και όλης της Ελλάδας και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια εικόνα και στην συνέχεια».

Οι 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής: Σηφάκης, Τσενάμο, Μπάλλας, Καραμάνος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: