Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Δεν με νοιάζει το παιχνίδι»


Έξαλλος με την απόφαση του Σπάθα να αποβάλει τον Έλσνερ στο 2’ ήταν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω για την ήττα του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ.

Μιλίνκοβιτς: «Δεν με νοιάζει το παιχνίδι»
Καμία διάθεση για σχολιασμό της αναμέτρησης του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ δεν είχε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου. Ο Σέρβος τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στην «άδικη» αποβολή του Έλσνερ στο 2ο λεπτό και πως η ήττα ήρθε μοιραία για την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Είμαι απογοητευμένος από τα πράγματα που έγιναν σήμερα σε βάρος του ΑΡΗ, που δεν με νοιάζει το παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος επίσης για τα όσα έχω ζήσει εδώ και ενάμισι μήνα στην Ελλάδα. Το ματς κρίθηκε σε μια κακή απόφαση».

Για την κόκκινη του Ελσνερ: «Οσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο χρόνια, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Οσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να δίνεται κόκκινη στο δεύτερο λεπτό για ένα φάουλ εκτός φάσης. Είναι ντροπή να δίνεται τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε. Από κει και πέρα 10 μαχητές πάλευαν στο γήπεδο, δεν τα παράτησαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα το έργο τους ήταν όλο και πιο δύσκολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: