Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Γιατί ξέσπασε ο «Τριάντα»

Απαρηγόρητος ήταν μετά το τέλος του ντέρμπι ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα του. Διαβάστε γιατί ξέσπασε σε κλάματα ο νεαρός αμυντικός.

Γιατί ξέσπασε ο «Τριάντα»
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η εικόνα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος μετά το τέλος του ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και την ήττα της ομάδας του ξέσπασε σε κλάματα.

Ο νεαρός αμυντικός έχασε τη μονομαχία από τον Κώστα Μήτρογλου στη φάση που σκόραρε ο επιθετικός των Πειραιωτών, επειδή – σύμφωνα με την SportDay – φοβήθηκε μήπως τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα.

Η απειρία του 20χρονου παίκτη έπαιξε σημαντικό ρόλο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί τις παρατηρήσεις του Γιάννη Αναστασίου.

«Τι αντίδραση είναι αυτή; Πήγαινε με τα παιδιά στον κόσμο», του είπε ο 40χρονος προπονητής, ο οποίος μάλιστα τον έπιασε από τον γιακά για να τον «ταρακουνήσει».

Στη συνέχεια, όμως, ο Έλληνας τεχνικός επιχείρησε να τον κάνει να ξεχάσει ό,τι έγινε και τον αγκάλιασε στη φυσούνα.

«Αν δεν είχα κίτρινη θα έκανα τάκλιν», έλεγε ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος εξήγησε πως για εκείνον δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι το προχθεσινό ντέρμπι, αλλά το ματς της χρονιάς και εξηγούσε τι σημασία και για την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, αναγνώρισε πως είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ και ένιωθε υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας του. Παράλληλα, μέσα στην πικρία του ο «Τριάντα» έλεγε: «Με μιάμιση ευκαιρία χάσαμε. Δεν μας θέλει η τύχη».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: