Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αραβίδης: «Καθαρή αυτοκτονία»

Απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ο Πανιώνιος ηττήθηκε απέναντι στην Καλλονή εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

Αραβίδης: «Καθαρή αυτοκτονία»
Εμφανώς στεναχωρημένο από την ήττα του Πανιώνιου απέναντι στην Καλλονή παρουσιάστηκε ο Χρήστος Αραβίδης. Ο επιθετικός των «κυανέρυθρων» με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης χαρακτήρισε «αυτοκτονία» τον τρόπο με τον
οποίο ηττήθηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά:


«Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Μιλάμε για καθαρή αυτοκτονία σήμερα. Φυσικά και είναι απόλυτη ευθύνη όλων μας. Η ομάδα κατάφερε να προηγείται και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο και θα μπορούσαμε να είχαμε διευρύνει το σκορ. Από εκεί και πέρα, με δύο προσωπικές ενέργειες της ομάδας της Καλλονής χάσαμε ένα παιχνίδι και τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Έχουμε δύο δυνατά παιχνίδια μπροστά μας με τον Ατρόμητο και την Ξάνθη οι οποίες είναι πολύ δυνατές ομάδες και θα πρέπει να κυνηγήσουμε εκεί τώρα τους βαθμούς».

Για το αν έλειπε το πάθος και η αποφασιστικότητα: «Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής. Όταν λέμε τα καλά για την ομάδα όταν κερδίζει έτσι πρέπει να λέμε και τα άσχημα όταν χάνουμε. Η ομάδα σήμερα έπρεπε να κερδίσει έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι πιο νωρίς. Δεν το κάναμε και χάσαμε πολύτιμους βαθμούς. Είμαστε απογοητευμένοι με τους εαυτούς μας. Η συνέχεια πρέπει να είναι δυσανάλογη σε σχέση με τη σημερινή εικόνα του Πανιωνίου».

Για το αν θεωρεί πως τόσο ο ίδιος όσο και τους συμπαίκτες του έμειναν στις δύο προηγούμενες νίκες: «Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Δεν νομίζω ότι κάποιος έμεινε στη χαρά των προηγούμενων νικών. Πιστεύω ότι τη συγκεκριμένη στιγμή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Εκεί που έπρεπε να κάνουμε το 1-3 δεν το κάναμε και το πληρώσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: