Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Παίκτης του Ολυμπιακού δανεικός στον Πανιώνιο!!

Ποιος ετοιμάζει από τώρα τις βαλίτσες του για την Πλατεία και τι θα γίνει με τον Κολοβό που βρίσκεται ήδη εκεί; Η απάντηση στο αποκαλυπτικό θέμα του sportdog! Ο Γενάρης πλησιάζει και στον Ολυμπιακό ήδη ασχολούνται με τις μεταγραφές που θα έρθουν και που θα φύγουν. Γιατί μπορεί να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα, κυρίως στην Ευρώπη, ωστόσο θα υπάρξουν και αποχωρήσεις ή μάλλον... μετακινήσεις.
Συγκεκριμένα, η στήλη «sportdog penalty» αποκαλύπτει πως υπάρχει θέμα με τον δανεισμό του Βλαχοδήμου στην Άουγκσμπουργκ και μάλιστα δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα άμεσα! Ο νεαρός άσος δεν υπολογίζεται καθόλου, βρίσκεται ήδη στην δεύτερη ομάδα και για αυτό ετοιμάζεται να γυρίσει πίσω τα Χριστούγεννα.
Σενάριο όμως για να μείνει στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει, καθώς αν τον ήθελε ο Μίτσελ θα τον κράταγε το καλοκαίρι. Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν την ομάδα που θα τον δώσουν δανεικό στην Σούπερ Λιγκ και το μεγάλο φαβορί είναι ο Πανιώνιος!
Μάλιστα, αν υπάρξει τελικά συμφωνία, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τον δανεισμό του Κολοβού, ο οποίος ήδη βρίσκεται στην Πλατεία, αν και ανήκει στον Ολυμπιακό.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: