Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

«Σκύψαμε το κεφάλι και ηττηθήκαμε»

Δεν έκυψε τον προβληματισμό του για την ήττα του Πανιωνίου απ’ την Καλλονή ο Απόστολος Γιάννου, στις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Σκύψαμε το κεφάλι και ηττηθήκαμε»
Για την έλλειψη συγκέντρωσης του Πανιωνίου στα τελευταία 15 λεπτά του ματς με την Καλλονή μίλησε ο Απόστολος Γιάννου, τονίζοντας οι γηπεδούχοι ήθελαν περισσότερο τη νίκη.

«Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τα τελευταία λεπτά κουραστήκαμε, δεν ξέρω ακριβώς τι πάθαμε, φάγαμε δύο γκολ και χάσαμε το ματς. Πιστεύω πως ήταν δύσκολος αγώνας αλλά έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε αρχικά ο Αποστόλης Γιάννου.

Για το αν τους προβληματίζει η ήττα: «Σίγουρα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς γιατί με αυτούς τους τρεις βαθμούς θα ήμασταν πολύ καλά στη βαθμολογία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι θεωρεί πως έφταιξε και ηττηθήκαν: «Μάλλον η συγκέντρωση. Τα τελευταία 15 λεπτά όπως είπα χάσαμε τη συγκέντρωση μας, με αποτέλεσμα να δεχτούμε ένα γκολ. Σκύψαμε τα κεφάλια και εκεί ήρθε το δεύτερο γκολ».

Για το αν έλειπε το πάθος και η αποφασιστικότητα: «Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Έτσι όπως είχε έρθει όμως το σκορ νομίζω ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Τελικά φάνηκε ότι το ήθελαν πιο πολύ οι παίκτες της Καλλονής και στο τέλος πήραν τους τρεις βαθμούς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: