Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Γαϊτάνος: «Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι»

Παλικαρίσια ισοπαλία πήρε η Βέροια κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με τον Στέφανο Γαϊτάνο, ο οποίος τόνισε πως το πέναλτι έκανε διπλή ζημιά στην ομάδα του.

Γαϊτάνος: «Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι»
Γενναίους χαρακτήρισε τους παίκτες της Βέροιας ο Στέφανος Γαϊτάνος στη συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας τόνισε πως η ομάδα του έπαθε διπλή ζημιά απ’ το χαμένο πέναλτι, όμως εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του στη Ριζούπολη.

«Οι παίκτες μου ήταν γενναίοι. Χρειάζεται παλληκαριά και πίστη σε τέτοια παιχνίδια για να πάρεις βαθμό. Η ομάδα μας έβγαλε καρδιά.

Τακτικά, θα μπορούσε η Βέροια να εκμεταλλευτεί το πρώτο ημίχρονο και να αξιοποιήσει το πέναλτι, να προηγηθεί, σε ένα κρίσιμο σημείο και να της φανεί αυτό χρήσιμο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Απόλλων πιεζόμενος για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα προσπαθούσε να αντιδράσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο και δεν ξέρω αν διατηρούσε την αμυντική του συνοχή και αυτό θα του κόστιζε.

Το χαμένο πέναλτι συνεπώς μας έκανε διπλή ζημιά. Και χάσαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε και δεν μπορέσαμε να
βγάλουμε πιο πλούσιο επιθετικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας μας υποχρέωσε να μαζευτούμε στην περιοχή μας, αλλά είχαμε υπεροπλία.

Ένα δοκάρι και μερικές φάσεις του Φαρινόλα, δεν νομίζω να οδηγήσουν τον Απόλλωνα να πει ότι τον αδικεί το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, με ορισμένα ποσοστά υπέρ της δικής μου ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: