Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Διάλογος Τεννέ με οπαδούς!

Την πίστη ότι ο Απόλλωνας θα βελτιωθεί αρκετά στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου εξέφρασε ο Μπάμπης Τεννές σε συνομιλία που είχε με μια μερίδα οπαδών μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια.

Διάλογος Τεννέ με οπαδούς
Την πίστη ότι ο Απόλλωνας θα βελτιωθεί αρκετά στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου εξέφρασε ο Μπάμπης Τεννές σε συνομιλία που είχε με μια μερίδα οπαδών της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια.

«Καντε υπομονή, στηρίξτε την ομάδα και αυτή δεν θα σας απογοητεύσει», είπε ο Έλληνας τεχνικός μπαίνοντας στην κουβέντα που είχαν οι οπαδοί.

«Το ξέρουμε ότι όλα θα φτιάξουν γιατί θα γίνουν μεταγραφές αλλά μέχρι τότε τι θα κάνουμε», ήταν η απορία ενός φίλου του Απόλλωνα.

«Ρε παιδιά είμαστε έξι-επτά ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις και δεν θεωρώ ότι είμαστε οι χειρότεροι. Απλώς έχουμε σημαντικές ελλείψεις», απάντησε ο Τεννές.

«Με όλο το σεβασμό μπορεί να είμαστε και η χειρότερη ομάδα. Δεν γίνεται ένα ρόστερ να έχει 18 αμυντικογενείς και 7 επιθετικογενείς παίκτες», απάντησε ο φίλος της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: